За нас

"ФИЛИКС – М" ЕООД е създадена през 1992 г. като фирма за ситопечат и изработка на щанцформи.

От 1994 г. поради засиленият интерес от страна на клиентите и нуждите на пазара, дейността започва да се разраства, включвайки разработка и производство на гъвкави фолийни клавиатури и лицеви панели за различни видове електронни изделия.

С усилен труд, постоянно усъвършенстване на технологиите и натрупаният богат опит, фирмата става водеща в областта си на българския пазар, а също изгражда широка мрежа от клиенти в чужбина.

Приоритет за нас е удовлетвореността на клиентите, качественото и бързо обслужване и изпълнение на всяка поръчка, съгласно индивидуалните изисквания и предпочитания на клиента, от дизайн и предпечатната подготовка, до изпълнението и довършителните процеси.

В тази връзка, ние работим изключително с качествени материали, с доказан произход от водещи фирми на световния пазар.

Във фирмата работи екип от специалисти с дългогодишен опит в сферата и доказани професионални качества и умения, а всеки нов член на екипа преминава специализирано вътрешнофирмено обучение, съпътствано с практически тренинг, до достигане на нужното професионално ниво и качество на работа.

Производството е организирано по отдели, съответно за ситопечат-ръчен и автоматичен; щанци и щанцоване; изработка на гъвкави фолийни клавиатури и панели; Плотерно и лазерно рязане и гравиране. Като различните отделите са разпределени между двете бази, в които фирмата упражнява дейността си.

Не на последно място, важен фактор за качество е непрекъснатото усъвършенстване и обновяване на технологиите, както и оборудване с нови високотехнологични машини.

През 2016 г. Филикс-М ЕООД спечели финансиране с проект за „Подобряване на производствения капацитет в МСП“ по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 на Европейски фонд за регионално развитие, благодарение на което въведе в производството си нови специализирани машини за висококачествен ситопечат.

Можете да ни откриете в централната ни база в гр. Пловдив на бул. „Санкт Петербург“ 59, и новата ни база на „Ягодовско шосе“ 15.